J., Beveiliger vitaal object

"Om hier te werken moet je sterk in je schoenen staan. Mensen aan durven spreken: nee is nee. Luisteren naar je onderbuikgevoel. Alert blijven op verdachte figuren die rond kunnen lopen, het is wel een hoog risico object. Op verjaardagen vertel ik ook niet dat ik hier werk. Ik loop er niet mee te koop, maar ik ben er wel trots op.

Je staat steeds op scherp, je weet niet wat er op je afkomt. Van onaangekondigde brandweeroefeningen tot het verlenen van eerste hulp. Dat kan zijn bij iemand die last heeft van zijn hart of een open wond. Het komt gelukkig niet vaak voor, maar je moet wel paraat staan. Iemand belt het alarmnummer en jij helpt diegene. Ik vind het mooi dat je zo kunt helpen.

Door het ploegenrooster is dit werk ideaal om te combineren met mijn gezin. Ik weet voor een heel jaar wanneer ik moet werken. Daardoor kan ik een midweek weg zonder dat het me verlofdagen kost en mijn dochter naar school brengen of ophalen. Ons team staat voor elkaar klaar: iedereen werkt mee, ook de leidinggevenden. Als er iets speelt thuis, houden we daar rekening mee. We zijn bereid een extra dienst te draaien of onderling te ruilen. En ook buiten werktijd pakken we regelmatig een terrasje samen."

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op