Marco (51), Havenbeveiliger

"Mijn werk is ontzettend gevarieerd. Gisteren had ik het Ministerie van Defensie van een Europees land aan mijn balie. Regelmatig komt er hooggeplaatst bezoek langs. Het meeste werk op de werf wordt gedaan door onderaannemers, die komen van over de hele wereld. Zij mogen alleen aan de slag met een geldige werkvergunning en als ze de veiligheidsfilm hebben gezien. Je wilt dat iedereen de veiligheidseisen begrijpt, ondanks al die talen. Als er een ongeluk plaatsvindt zonder dat de mensen een veiligheidsfilm hebben gezien, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Voor de persoon, maar ook voor het bedrijf. Als iemand binnenkomt zonder geldige legitimatie, daar zijn enorme boetes voor.

Wat mij het meest aantrekt in dit werk, is de afwisseling. Je hebt er geen idee van wat er allemaal bij komt kijken. Je krijgt veel verschillende alarmen en allerlei mensen voor je neus. Vrachtwagens en onderaannemer uit allerlei landen en met allemaal eigen restricties. We visiteren collega’s, lopen brand- en sluitrondes, houden de monitoren in de gaten.

Ik heb binnen DeltaSafe altijd de juiste uitdagingen gekregen. Nu zit meer op één object. En voor mij is dat prima. Ik zit hier goed."

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht