Het verhaal van Jan

22 augustus 2023

Onze collega Jan werkt inmiddels 7 jaar in de bibliotheek van Middelburg. Ondanks dat Jan al met pensioen was, wilde hij toch een aantal uur in de week werkzaam blijven in de beveiliging. Na het overlijden van zijn vrouw is dit uitgegroeid naar een baan van 30 tot 40 uur in de week.

๐™ƒ๐™š๐™— ๐™Ÿ๐™š ๐™–๐™ก๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ž๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™—๐™š๐™ซ๐™š๐™ž๐™ก๐™ž๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™œ๐™š๐™ฌ๐™š๐™ง๐™ ๐™ฉ?

"Vroeger ben ik werkzaam geweest als beveiliger in de haven van Rotterdam. Hier heb ik veel met intimidatie te maken gehad en heb ik erg sterk in mijn schoenen moeten staan. Ook het smokkelen van verboden middelen maakte mijn werk daar erg uitdagend. Hoewel ik het soms wel mis, vind ik het prettig dat ik op mijn leeftijd een wat soepeler werkschema heb en daarom voel ik me helemaal op mijn plek in Middelburg.

"๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚?

"Ik ben een echt avondmens, mijn diensten bij de bibliotheek komen daar goed mee uit. Ik werk na 5 uur en op zaterdag de hele dag. In mijn werk is het belangrijk om goed met het publiek om te gaan en snel in te kunnen spelen op onverwachte situaties. We hebben veel last van hangjeugd, die altijd wel iets weten te verzinnen wat niet kan, maar dit houd mij scherp.

"๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป?

"Bij mijn huidige werk in Middelburg als beveiliger in de bibliotheek, ervaar ik veelzijdigheid in mijn taken. Ik kom in aanraking met mensen van alle rangen en standen, wat het werk extra boeiend maakt. Het publiek dat de bibliotheek bezoekt is divers, en ik moet met verschillende situaties kunnen omgaan.

"๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎ?

"We werken vaak in teams van twee, en het onderlinge vertrouwen is essentieel. Ik waardeer het teamwerk enorm, het geeft me een gevoel van samenwerking en support.

"Wij zijn momenteel nog op zoek naar collega's.

Kijk op https://delta-safe.nl/vacatures voor meer info!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op