DeltaSafe Havenbeveiliging

DeltaSafe Security,
wie zijn wij?

DeltaSafe Security is het toonaangevende beveiligingsbedrijf in Zeeland. Wij verzorgen de beveiliging en hospitality van bedrijven, openbare gelegenheden, bedrijventerreinen, evenementen en particulieren.

DeltaSafe Havenbeveiliging

Zeg je beveiliging in Zeeland, dan zeg je DeltaSafe. Met meer dan 150 medewerkers verzorgen we vanuit Middelburg in Zeeland en omstreken de beveiliging en hospitality van bedrijven, openbare gelegenheden, stadskantoren, musea, bedrijventerreinen, evenementen en particulieren. Zoekt u een ervaren beveiligingsbedrijf met kennis van de regio? Waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten het uitgangspunt is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor beveiligingsadvies op maat. Of bekijk hier welke beveiligingsdiensten wij leveren.

DeltaSafe Hospitality

Beveiliging die bij u past

U wilt dat uw huis, bedrijf of evenement goed beveiligd is. Zodat u zonder zorgen kunt wonen, ondernemen of organiseren. Die zorgen nemen wij u graag uit handen. Uw wensen op beveiligingsgebied zijn daarbij ons uitgangspunt. Of u nu een particulier bent of een bedrijf dat een evenement voor duizenden bezoekers organiseert: beveiliging is maatwerk. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bereiden ieder project uitstekend voor en werken nauw met u samen voor het beste resultaat. Wij doen ons werk goed, veilig en adequaat.

DeltaSafe objectbeveiliging

Gediplomeerd en gecertificeerd

Schakelt u beveiligingsbedrijf DeltaSafe in? Dan weet u dat het goed geregeld is. Onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste vakdiploma’s. DeltaSafe is officieel goedgekeurd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ook hebben wij het Keurmerk Beveiliging en het Keurmerk Evenementenbeveiliging van De Nederlandse Veiligheidsbranche. Daarnaast zijn wij VCA-gecertificeerd en lid van de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven.

Certificeringen

Heeft u beveiliging nodig? Neem contact op.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op