DeltaSafe evenementenbeveiliging

Ontmoet je collega's

Vertrouwen en respect.

Dat is het fundament van samenwerken bij DeltaSafe. Ons werk is divers, net als onze collega's.

Dit zeggen je collega's:

DeltaSafe Havenbeveiliging

Marianne, havenbeveiliger

Marianne heeft als havenbeveiliger op een werf erg gevarieerd werk. Zij heeft veel te maken met onderaannemers die werk op de werf uit komen voeren. Zij komen over de hele wereld. Het is altijd belangrijk dat iedereen de veiligheidseisen begrijpt, ondanks alle talen. Marianne ziet erop toe dat iedereen aan de juiste vereisten voldoet voordat ze het terrein op mogen.

DeltaSafe Havenbeveiliging

Ben, beveiliger vitaal object

Voor zijn werk als beveiliger van een vitaal object moet Ben. stevig in zijn schoenen staan. Je moet mensen durven aanspreken en nee is nee. Het ploegenrooster maakt dit werk ideaal om te combineren met zijn gezin. Hij weet voor een heel jaar wanneer hij moet werken en dat maakt het makkelijker om uitjes met het gezin te plannen of om zijn dochter naar school te brengen of op te halen.

DeltaSafe evenementenbeveiliging

Wilco (25), evenementenbeveiliger

Het hoogtepunt als evenementenbeveiliger is voor Wilco dat hij meerdere keren naast het koningshuis mocht lopen. In welke baan maak je dit mee?

Wilco combineert het werk als evenementenbeveiliger met zijn baan als objectbeveiliger. Hij is enorm gegroeid in deze functie als persoon. Wilco haalt veel voldoening uit het omgaan met mensen en het zorgen voor een goede sfeer tijdens evenementen.

Meldkamer

Peter (56), objectbeveiliger jeugdzorg

Het werken als objectbeveiliger in de jeugdzorg is echt een andere tak van sport dan gewone beveiliging. Je moet erg goed letten op het gevoel van de bewoners, vooral jongeren van 12-18 jaar. Het kan vrij onvoorspelbaar zijn.

De locatie is 24 uur in beweging. Vanuit de centrale post wordt alles in de gaten gehouden. Als je denkt dat iets niet klopt, dan ga je ernaartoe. Het kan heel heftig zijn wat je aantreft. Maar het is niet allemaal zwaar als beveiliger in de jeugdzorg. In het weekend koken de jongeren en eten wij gezellig mee.

DeltaSafe Hospitality

Shanice (27), medewerker receptie en beveiliging

Shanice heeft de eerste jaren als beveiliger op diverse plekken gewerkt, van fabrieksterreinen tot evenementen. Inmiddels werkt ze al een aantal jaar op het hoofdkantoor van een grote scheepsbouwer in Vlissingen. Ze is daar een vast en bekend gezicht en voelt zich onderdeel van het team.

Het samenwerken met collega's vindt Shanice fijn, samen krijg je immers het meeste opgelost.

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op