DeltaSafe Havenbeveiliging

"Ik werk als havenbeveiliger bij Damen in Vlissingen. We werken in ploegendienst en hebben een ochtend-, middag- en nachtdienst. Tijdens de ochtenddienst houd je je voornamelijk bezig met sleuteluitgifte, paspoortcontrole en het inschrijven van bezoekers. De middagdienst is voornamelijk controlerondes lopen en brandsluitrondes lopen. In de nachtdienst loop je ook je rondes en zorg je ervoor dat alles goed voorbereid is voor de volgende collega. Bij Damen werk je echt op een unieke locatie. Je moet gecertificeerd zijn volgens de ISPS (Internationale code inzake de beveiliging van schepen en havenvoorzieningen). Overdag krijg je bijvoorbeeld ook bhv-meldingen, wij zijn een eerstelijnshulpdienst voor meldingen en ongelukken. Soms belt er een kapitein van een schip over een ongeval, wij vangen dan de hulpdiensten op. Als het fout gaat, gaat het ook goed fout, dus je moet altijd alert zijn.

"Mijn dienst is geslaagd wanneer er goed en duidelijk gewerkt is. Als iedereen die vragen heeft op de juiste locatie terechtkomt en alle mensen met een glimlach naar binnen en naar buiten gaan. Op een goede werkdag wordt er hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor gezelligheid met het team. Iedereen heeft z'n eigen ploeg, teamleden en teamleider. We zijn altijd bereid om elkaar te helpen en staan voor elkaar klaar.

Het fijne aan werken bij DeltaSafe vind ik de korte lijntjes met kantoor. Er is altijd iemand die wil helpen en een luisterend oor biedt. Het team heeft écht oog voor jou én je object. Je wordt gezien en gehoord, ongeacht wat je functie is."

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op