planner DeltaSafe

Michelle, planner bij DeltaSafe

Geen dag is hetzelfde. Ik hou van het spel tussen het belang van de klant, de organisatie en de medewerker. De planning rondkrijgen is steeds weer een uitdaging, maar het geeft een kick als dat lukt met tevreden medewerkers. Natuurlijk komt het ook voor dat een collega het niet eens is met een beslissing. Dan kun je terugvallen op een van de twee operationeel managers. Die gaat met de medewerker in gesprek, zodat jij de discussie niet aan hoeft te gaan.

Als iemand zich ziek meldt moet je 4-5 stappen vooruitdenken voor een goede oplossing. Je hebt soms overtuigingskracht nodig om je collega’s te bewegen om een gat op te vullen. Je houdt de menselijke kant goed in de gaten: flexibele medewerkers bied je flexibiliteit terug. Het is geven en nemen.

Ik werk prettig samen met mijn collega's op kantoor. Er is ruimte voor een grapje en een grolletje. Als er gewerkt moet worden, dan gaan we er met z’n allen keihard voor. Wanneer je aan het einde van de middag een ad hoc-klus binnenkrijgt, pakt iedereen de telefoon om je te helpen. Niemand heeft hier een 9 tot 5 mentaliteit. Dat wil niet zeggen dat we doorwerken tot laat in de avond, maar we staan er allemaal voor open om even een sleutel naar kantoor te brengen tijdens een beschikbaarheidsdienst. Of om een collega wat later te bellen.

Twee keer per jaar is er een borrel en barbecue voor het personeel. Met mijn collega's van kantoor gaan we wel eens uit eten of iets leuks doen.

We zijn een echt Zeeuws bedrijf en dat werkt heel fijn. Je kent je klanten goed en het contact is heel laagdrempelig en persoonlijk. Je kan in principe zo naar een locatie rijden om iets te vragen. Ook met de beveiligers heb je goed contact, het is heel vertrouwd.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op