Hospitality

Shanice (27), medewerker receptie en beveiliging

"In mijn eerste 3 jaar heb ik alles aangepakt wat ik kon aanpakken. Ik heb belachelijk hard gewerkt, moet ik nu zeggen. Waar ze me voor vroegen, daar ging ik heen. Of het nu op een fabrieksterrein was bij een hek, of op een evenement. Ik vond het allemaal prima, zelfs de rotklusjes. Ik draaide mijn hand nergens voor om.

Nu werk ik alweer 5-6 jaar op hetzelfde object, op het hoofdkantoor van een grote scheepsbouwer in Vlissingen. Het voelt eigenlijk meer of ik bij hen in dienst ben dan bij DeltaSafe. Dat krijg je als je vast op een object zit, ik ken alle mensen van kantoor en heb het goed naar mijn zin.

Je wordt ook ouder en nu is mijn eerste kindje op komst. Ik heb behoefte aan meer vastigheid en geen zin meer om op verschillende objecten te zitten. Ik krijg waardering voor mijn werk. Soms moet ik iemand aanspreken omdat de persoon zich niet aan het veiligheidsprotocol heeft gehouden. Dat wordt gepikt, de sfeer is goed.

Het is in de beveiliging vaak alles of niets. Soms heb je weleens niets te doen. Dan moet je nog steeds alert zijn en het jezelf niet te makkelijk maken. En soms is het heel erg druk, dan staat de hele hal hier vol. Dan moet je rustig blijven en je ding blijven doen. Meer dan je best kun je niet doen. En je werkt altijd samen met je collega’s, samen krijg je het meeste opgelost."

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op