Alarmopvolging bedrijfspand

De beveiligers van DeltaSafe Security ondersteunen u bij de alarmopvolging van uw bedrijfspand.

Uw bedrijfspand is belangrijk voor u en daarom heeft u het pand beveiligd met een alarminstallatie. De meldingen die binnenkomen handelt u nu zelf af. Of werknemers voeren deze taak voor u uit. Heeft u geen zin meer om midden in de nacht uw bed uit te moeten bij (loos) alarm? Of wilt u uw personeel niet meer met deze taak belasten? Schakel dan DeltaSafe in voor de alarmopvolging van uw bedrijfspand.

Alarmopvolging in en buiten Zeeland

DeltaSafe heeft in heel Zeeland beveiligingsmedewerkers onderweg. Op Walcheren, de Bevelanden, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen werken onze eigen beveiligers. Buiten deze regio’s werken we samen met collega-beveiligingsbedrijven. DeltaSafe Security blijft in alle gevallen het aanspreekpunt. Bij iedere afhandeling van een alarmmelding ontvangt u van ons een rapportage per e-mail.

Wat is de werkwijze bij een alarmmelding?

DeltaSafe krijgt direct bij alarmmelding een waarschuwing, waarna onze surveillant polshoogte neemt bij het pand. Allereerst kijkt hij buiten het pand om te zien of er inbraaksporen zijn. Vervolgens bekijkt de surveillant in het pand om de oorzaak van het alarm te achterhalen.

Wat is de procedure bij een storing in het alarmsysteem?

Als het alarm veroorzaakt wordt door een storing in het systeem dan herstelt de surveillant de storing en stelt het alarm weer in. Insecten, ongedierte, bewegende gordijnen, onweer of storm kunnen ook zorgen dat het alarm afgaat. In die gevallen reset de surveillant de alarminstallatie en zo mogelijk neemt hij de oorzaak van de melding weg.

Wat is de procedure bij een inbraakalarm?

Is er sprake van inbraak? Dan onderneemt de surveillant actie. In overleg met u sluit DeltaSafe het pand weer veilig af. Wilt u dat de schade aan deuren, dak of ramen zo snel mogelijk verholpen wordt? DeltaSafe zorgt voor de contacten met aannemer of glaszetter, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt. De surveillant verlaat het pand pas weer zodra alles is afgesloten.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van alarmopvolging bij uw bedrijfspand. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.   

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht