Conciërge-/huismeesterdiensten

Een conciërge of huismeester neemt u onderhoudstaken uit handen. Heeft u de capaciteit hiervoor niet in huis? Schakel dan een conciërge of huismeester van DeltaSafe Security in.

In een pand waar mensen wonen of werken en waar bezoekers komen is onderhoud en toezicht nodig. Er gaan dingen kapot en ruimtes worden vuil. Wanneer niemand zich hiervoor verantwoordelijk voelt, kan het een rommeltje worden en dat wilt u natuurlijk niet. Bent u zelf niet zo handig? Of wilt u uw medewerkers niet belasten met deze taken? Dan is een conciërge of huismeester van DeltaSafe de oplossing. Hij is verantwoordelijk voor klein technisch onderhoud, bewaakt de huisregels en vervult facilitaire taken. Denk aan bijvoorbeeld afvoer van afval, lichte opruimwerkzaamheden en ruimtes inrichten voor een bijeenkomst. Medewerkers, bewoners en bezoekers kunnen bij hem terecht met vragen die hij vriendelijk beantwoordt. Maak het uzelf gemakkelijk en besteed de conciërge- en huismeestertaken aan ons uit.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze conciërge- en huismeesterdiensten. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.  

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op