Controle noodverlichting

Noodverlichting redt levens. Als alle lichten uitvallen door een stroomstoring wijst noodverlichting de weg naar buiten. Zorg dat uw noodverlichting werkt en laat de controle uitvoeren door DeltaSafe Security.

U moet er toch niet aan denken dat uw personeel of bezoekers bij brand het gebouw niet kunnen verlaten, doordat de noodverlichting niet werkt? U bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse keuring van uw noodverlichting. En ook voor regelmatige controle en onderhoud. Dit bent u wettelijk verplicht. Wilt u dit niet zelf uitvoeren? Besteed de controle dan uit aan DeltaSafe Security.

Wat houdt de controle van noodverlichting in?

DeltaSafe controleert periodiek uw noodverlichting. Van iedere controle ontvangt u een digitale rapportage. Hierin staat precies hoe de staat van onderhoud is en welke noodverlichting aan vervanging toe is. Een veilig idee. Dat de noodverlichting ook echt werkt als het nodig is. De controle van de noodverlichting wordt vaak gecombineerd met de maandelijkse controle van het BMI-systeem. Een handige en efficiƫnte combinatie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de controle van noodverlichting. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op