Werken bij DeltaSafe Security

Als beveiliger bij DeltaSafe kom je op plekken waar een ander nooit komt. Jij ziet risico's die een ander niet ziet. Altijd alert, bijna altijd vriendelijk en 100% te vertrouwen.

Veiligheid is jouw taak

Je kan het bijna een roeping noemen. Beveiliger worden. Je houdt van mensen. Je vertrouwt op je ogen, oren en je onderbuikgevoel. En je rechtvaardigheidsgevoel is groot. Ongeregeldheden los je liever op door een goed gesprek dan met fysieke kracht.

Werken bij DeltaSafe betekent afwisseling. Werken op de meest bijzondere plekken, waar niemand anders komt. Zoals op de kerncentrale, gesloten jeugdzorg en in zwaar beveiligde havenbedrijven. Of juist op publieke ruimtes als een ziekenhuis of gemeentehuis, waar je de rol van gastheer of gastvrouw vervult.

Je geeft aan hoeveel uur je wilt werken en hebt invloed op je rooster. Bij DeltaSafe krijg je volop ruimte om je ambities waar te maken.

Zorg jij voor veiligheid?
Sluit je aan bij de #deltasafers!

Laat je gegevens achter en ontdek of we een match zijn.

We leren je graag kennen!

Binnen 3 dagen bellen we je om kennis te maken.

Dit zeggen je collega's

"Ik werk als havenbeveiliger bij Damen in Vlissingen. We werken in ploegendienst en hebben een ochtend-, middag- en nachtdienst. Tijdens de ochtenddienst houd je je voornamelijk bezig met sleuteluitgifte, paspoortcontrole en het inschrijven van bezoekers. De middagdienst is voornamelijk controlerondes lopen en brandsluitrondes lopen. In de nachtdienst loop je ook je rondes en zorg je ervoor dat alles goed voorbereid is voor de volgende collega.

Bij Damen werk je echt op een unieke locatie. Je moet gecertificeerd zijn volgens de ISPS (Internationale code inzake de beveiliging van schepen en havenvoorzieningen). Overdag krijg je bijvoorbeeld ook bhv-meldingen, wij zijn een eerstelijnshulpdienst voor meldingen en ongelukken. Soms belt er een kapitein van een schip over een ongeval, wij vangen dan de hulpdiensten op. Als het fout gaat, gaat het ook goed fout, dus je moet altijd alert zijn.

"Mijn dienst is geslaagd wanneer er goed en duidelijk gewerkt is. Als iedereen die vragen heeft op de juiste locatie terechtkomt en alle mensen met een glimlach naar binnen en naar buiten gaan. Op een goede werkdag wordt er hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor gezelligheid met het team. Iedereen heeft z'n eigen ploeg, teamleden en teamleider. We zijn altijd bereid om elkaar te helpen en staan voor elkaar klaar.

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต๐˜ข๐˜š๐˜ข๐˜ง๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ. ๐˜Œ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ต. ๐˜ก๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ, ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ด."

-- Havenbeveiliger Marianne

"Bij EPZ kun je je blijven ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en het takenpakket is heel breed. Je hebt met heel veel aspecten te maken en moet goed op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt. Je moet van alles wat afweten en bent een echte spin in het web. Je hebt contact met alle EPZ-collega's, maar ook veel met externe bedrijven en leveranciers."

Mijn dienst is geslaagd als alles loopt zoals het moet lopen en er geen complicaties of incidenten zijn. Maar gezelligheid met het team is ook onderdeel van een geslaagde dienst: we werken met een vaste ploeg en kennen elkaar door en door.

Als je hier wil komen werken moet je ook doortastend zijn. We zijn op zoek naar echte teamplayers, maar we moeten daarnaast ook goed zelfstandig kunnen werken omdat we heel zelfsturend zijn. Je moet ook inzicht hebben in processen en scherp en alert zijn.

We werken in een heel leuk en hecht team, waar gigantisch veel ontwikkelingsperspectieven zijn. Daarnaast moet je elkaar ook kunnen aanspreken als er iets niet goed is gegaan, maar daar staat ook tegenover dat we elkaar complimenten geven. Een grapje onder elkaar op z'n tijd moet natuurlijk ook kunnen."

-- Beveiliger Ben

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op