Hondenbeveiliging

In situaties met extra beveiligingsrisico's, zoals grote afgelegen terreinen waar veel waardevolle goederen opgeslagen liggen adviseert DeltaSafe u gebruik te maken van goed opgeleide beveiligingshonden en hun begeleiders.

Situaties met extra beveiligingsrisico’s zoals grote afgelegen terreinen waar veel waardevolle goederen opgeslagen liggen. Of evenementen waar veel mensen bij elkaar zijn. In deze gevallen adviseert DeltaSafe u gebruik te maken van goed opgeleide beveiligingshonden en hun begeleiders. Inzet van honden werkt preventief. Daarnaast vertrouwt de beveiliger op de zintuigen van de hond als extra hulpmiddel bij de beveiliging. De beveiligers van DeltaSafe zijn NBD- (Nederlandse Bond voor de Diensthond) en/of KNPV- (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd. Beveiligers van DeltaSafe beheersen de hond én de situatie. Ze kennen elkaar en vormen een professioneel en betrouwbaar duo.  

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van hondenbeveiliging via DeltaSafe. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.   

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op